VITASTRIPS: ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Τα Vitastrips περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά καθημερινά.

Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα μικρό “φυλλαράκι” μπορεί να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Η Thin Sol, με την τεχνολογία της, έχει αναπτύξει τέσσερις ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips.

Μετά από χρόνια έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, οι επιστήμονες της Thin Sol κατέληξαν σε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.



Ευκολία χρήσης και απορρόφησης σε 3 μόνο βήματα!

1. Ξεδιπλώνω τη συσκευασία
2. Τοποθετώ το strip στη γλώσσα
3. Αφήνω τη βιταμίνη να δράσει

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα λεπτό "φυλλαράκι" μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η τεχνολογία της Thin Sol περιλαμβάνει 4 ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips. Μέσω χρόνων έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή διατροφικών συμπληρωμάτων.

Ευκολία στη Χρήση

Ταχύτατη απορρόφηση

Ασφάλεια

Ευκολία μεταφοράς

Καμία Ανεπιθύμητη Δράση

Φυσικά Συστατικά

Καινοτομία

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι μικρά, λεπτά «φυλλαράκια» που περιέχουν θρεπτικά ή/και φαρμακευτικά συστατικά. Μπορούν να τοποθετηθούν κάτω απο τη γλώσσα ή στον ουρανίσκο, όπου διαλύονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Μόλις διαλυθούν, απορροφώνται από τον στοματικό βλεννογόνο του μάγουλου, ο οποίος περιέχει πλούσια στρώματα κυττάρων και αιμοφόρων αγγείων και «τραβάει» τα μόρια των ενεργών συστατικών στην κυκλοφορία του αίματος για να μεταφερθούν σε όλο τον οργανισμό μας.

Η καινοτομία των VITASTRIPS βασίζεται στη νανοτεχνολογία, καθώς ένα λεπτό «φυλλαράκι» μπορεί πλέον να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η τεχνολογία της Thin Sol περιλαμβάνει 4 ευρεσιτεχνίες που σχετίζονται με την παραγωγή των Vitastrips. Μέσω πολύχρονης έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια νέα, ακριβέστερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη μορφή διατροφικών συμπληρωμάτων.

Τα VITASTRIPS έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη αποτελεσματικότητα και καλύτερη γεύση από τα χάπια ή τα αναβράζοντα συμπληρώματα διατροφής, καθιστώντας τα εξαιρετική επιλογή  για όλες τις ηλικίες, από τους πιο μικρούς έως τους πιο μεγάλους!

Τα VITASTRIPS παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία και αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση του οργανισμού και την προαγωγή της καλής υγείας και ευεξίας!

Τα Vitastrips περιέχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργεί σωστά καθημερινά. Η καινοτομία των Vitastrips βασίζεται στη νανοτεχνολογία, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε ένα μικρό «φυλλαράκι», να μπορεί να προσφέρει όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Η ευκολία χρήσης και απορρόφησης των συμπληρωμάτων VIΤΑSTRIPS αποτελεί ακόμη ένα μοναδικό πλεονέκτημα του προϊόντος μας, αφού σε 3 μόλις βήματα, χωρίς νερό, μάσηση ή/και πόνο μπορείς να επωφεληθείς των ευεργετικών για τον οργανισμό δυνατοτήτων τους!

Υπάρχουν διαθέσιμα 6 διαφορετικά είδη VITASTRIPS, φτιαγμένα αποκλειστικά για να καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού. Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα και να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες πατώντας εδώ.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα VITATSTRIPS αποκλειστικά στο δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων. Για να βρείτε το κοντινότερο σε εσάς, προηγηθείτε στον χάρτη πατώντας εδώ.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Calm

Rated 5,0 out of 5
18 Απριλίου, 2024

Εξαιρετικό, με βοηθάει χωρίς να νυστάζω. Θα το αγοράσω ξανά!

Σοφία

ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΧΑΠΙΩΝ

Rated 5,0 out of 5
9 Ιανουαρίου, 2024

συνήθως δεν γράφω κριτικές αλλά το συγκεκριμένο προιόν με έσωσε όσον αφορά την κόρη μου! Αρνείται να καταπιεί χάπια ή caps. Βρήκα σωτηρία με τα vitastrips γιατί απλά λιώνουν στο στόμα σε δευτερόλεπτα !! Δεν χρειάζεται καν νερό & η γεύση τέλεια 🙂 Δοκιμάσαμε το multivitamin αλλά σκέφτομαι και για το immune (ελπίζω να έχει εξίσου ωραία γεύση).

Μαρία Καρακάση

τρομερή συσκευασία!

Rated 5,0 out of 5
8 Ιανουαρίου, 2024

Με διευκόλυνε τόσο πολύ η συσκευασία τους!!! Δεν χρειάστηκε στο ταξίδι να κουβαλάω συσκευασίες οι οποίες καταλάμβαναν αρκετό χώρο στις αποσκευές μου. Επίσης καθημερινά τις έχω μαζί μου και τις χρησιμοποιώ όποτε θελήσω γιατί χωράνε ακόμη και στο πορτοφόλι μου.

Λίτσα Π.

calm

Rated 5,0 out of 5
7 Ιανουαρίου, 2024

Το πήρα για την ευκολία στην χρήση.Τελικά όμως διαπίστωσα ότι με βοηθάει χωρίς να με νυστάζει.

Μίλτος Κηπουρός

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Rated 5,0 out of 5
6 Ιανουαρίου, 2024

Καταπληκτικα, καινοτομα και τι δεν ειχα δοκιμασει για την μικρη μου κορη! Ειναι μοναδικα και πολυ ευκολα στην χρηση!!! Δοκιμαστε τα και δεν θα χασετε!

Κατερινα Γ.

Vita strips multivitamin

Rated 5,0 out of 5
5 Ιανουαρίου, 2024

O φαρμακοποιός μου, μου πρότεινε την συγκεκριμένη πολυβιταμίνη ώστε να καλύψω τις ανάγκες του οργανισμού μου & να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της καθημερινότητας μου.

Εύκολη στην χρήση (δεν χρειάζεται να καταπιώ χάπι), εξαιρετική γεύση & ευκολία στην μεταφορά της.

Ευχαριστώ!

Κατερίνα Αλ.

Vitastrips focus

Rated 5,0 out of 5
5 Ιανουαρίου, 2024

Σε περιόδους εξεταστικής στη σχολή, με βοήθησαν όσο τίποτα άλλο! Εύκολα στη χρήση τους, με ωραία γεύση και φυσικά μου έδωσαν την συγκέντρωση που χρειαζόμουν για ένα σωστό και αποτελεσματικό διάβασμα! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Maia D.

Καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής

Rated 5,0 out of 5
5 Ιανουαρίου, 2024

Ωραία γεύση, προσιτή τιμή.Σου εξασφαλίζει ότι χρειάζεται ο οργανισμός.Το έχω στην τσάντα μου και δεν το ξεχνάω ποτέ.

Κολεντη Κλειώ

Multivitamin-Εξαιρετικό προϊόν!

Rated 5,0 out of 5
5 Ιανουαρίου, 2024

Η ευκολία στη χρήση είναι το δυνατότερο σημείο! Δεν χρειάζεται να καταπίνουμε πλέον τεράστια χάπια, όπως συνηθίζαμε μέχρι σήμερα! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μαρία Λ.

Vitastrips Energy

Rated 5,0 out of 5
5 Ιανουαρίου, 2024

Πολύ καλό προϊόν!! Το χρησιμοποιώ πριν το γυμναστήριο μου δίνει άμεσα ενέργεια και πολύ σημαντικό είναι οτι δεν χρειάζεται νερό αλλά και έχει ωραία γεύση.

Κώστας Π.

ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ