Παρουσιάσεις /  29 Μαρτίου 2021


Αλλεργία ονομάζεται μία υπερβολική αντίδραση του σώματος όταν έρχεται σε επαφή με κάποια συστατικά και μπορεί να γίνει χρόνια. Ο βελονισμός μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της αλλεργίας αλλά και να σταματήσει εντελώς την υπερβολική αυτή αντίδραση του οργανισμού.

Το κανάλι μας Holistic Life TV φιλοξενεί τη Ιατρό - Βελονίστρια Δρ. Κωνσταντίνα  Θεοδωράτου σε μια σειρά mini εκπομπών, με τιτλο: Ο Βελονισμος στην ιατρική σήμερα. Σκοπός των εκπομπών αυτών είναι να γνωρίσουμε τον τρόπο που μπορεί να ωφελήσει ο βελονισμός σε προβλήματα υγείας και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας ανώδυνα και με ασφάλεια.. Μείνετε συντονισμένοι…!

Τηλέφωνο επικοινωνία: 210 8940532 
Ιστοσελίδα: theodoratou.gr
Facebook: KonstantinaTheodoratou

Η Δρ. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Γενική Ιατρική. Στη συνέχεια με υποτροφία από το Υπουργείου Παιδείας πήγε στην Κίνα για σπουδές Βελονισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Βελονισμού Τιαντζίν. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνο με ειδικότητα στον βελονισμό, καθώς και MasterofScience στον βελονισμό από το Πανεπιστήμιο της Καντώνας Κίνας (Guangzhou) με το τιμητικό Δίπλωμα βελονισμού ICMART. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Ιατρική Ψυχολογία και Συμβουλευτική εξαρτήσεων, την Κλινική Διατροφολογία και το HealthCoaching από τo Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την έρευνα του βελονισμού στο Κέντρο Ιατρο-βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και το RadboudUniversityNijmegen Ολλανδίας, ενώ παράλληλα διδάσκει βελονισμό σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιατρικού Βελονισμού (Acupuncture ΤrainingCenter).

Subscribe to Holistic Life TV

Σχετικά Βίντεο