Παρουσιάσεις /  18 Ιανουαρίου 2021


Ο βελονισμός είναι μία ιατρική θεραπευτική μέθοδος και στη χώρα μας εφαρμόζεται σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία, κυρίως στα ιατρεία πόνου. Ο βελονισμός μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα οξέα ή χρόνια προβλήματα, είναι ανώδυνος και απόλυτα ασφαλής.

Το κανάλι μας Holistic Life TV φιλοξενεί τη Ιατρό - Βελονίστρια Δρ. Κωνσταντίνα  Θεοδωράτου σε μια σειρά mini εκπομπών, με τιτλο: Ο Βελονισμος στην ιατρική σήμερα. Σκοπός των εκπομπών αυτών είναι να γνωρίσουμε τον τρόπο που μπορεί να ωφελήσει ο βελονισμός σε προβλήματα υγείας και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας ανώδυνα και με ασφάλεια.. Μείνετε συντονισμένοι…!

Τηλέφωνο επικοινωνία: 210 8940532
Ιστοσελίδα: theodoratou.gr
Facebook: 
KonstantinaTheodoratou

Η Δρ. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Γενική Ιατρική. Στη συνέχεια με υποτροφία από το Υπουργείου Παιδείας πήγε στην Κίνα για σπουδές Βελονισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Βελονισμού Τιαντζίν. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνο με ειδικότητα στον βελονισμό, καθώς και Master of Science στον βελονισμό από το Πανεπιστήμιο της Καντώνας Κίνας (Guangzhou) με το τιμητικό Δίπλωμα βελονισμού ICMART. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Ιατρική Ψυχολογία και Συμβουλευτική εξαρτήσεων, την Κλινική Διατροφολογία και το Health Coaching από τo Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την έρευνα του βελονισμού στο Κέντρο Ιατρο-βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και το Radboud University Nijmegen Ολλανδίας, ενώ παράλληλα διδάσκει βελονισμό σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιατρικού Βελονισμού (Acupuncture Τraining Center).

Subscribe to Holistic Life TV

Σχετικά Βίντεο