Παρουσιάσεις /  25 Ιανουαρίου 2021

 

Το στρες είναι μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού μας, η οποία όταν γίνεται συνέχεια μπορεί να δημιουργήσει οποιοδήποτεσωματικό ή ψυχικό σύμπτωμα. Ο βελονισμός δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα και μειώνει τα επίπεδα του στρες. 

Το κανάλι μας HolisticLifeTV φιλοξενεί τη Ιατρό -Βελονίστρια  Δρ. Κωνσταντίνα  Θεοδωράτου σε μια σειρά mini εκπομπών, με ενημερωτικό αλλά και συμβουλευτικό χαρακτήρα. Σκοπός των εκπομπών αυτών είναι να γνωρίσουμε τον τρόπο που μπορεί να ωφελήσει ο βελονισμός σε προβλήματα υγείας και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας ανώδυνα και με ασφάλεια.. Μείνετε συντονισμένοι…!

Τηλέφωνο επικοινωνία: 210 8940532 
Ιστοσελίδα: theodoratou.gr
FacebookKonstantinaTheodoratou 

Η Δρ. Κωνσταντίνα Θεοδωράτου αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Γενική Ιατρική. Στη συνέχεια με υποτροφία από το Υπουργείου Παιδείας πήγε στην Κίνα για σπουδές Βελονισμού στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Βελονισμού Τιαντζίν. Ακολούθησε μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνο με ειδικότητα στον βελονισμό, καθώς και MasterofScience στον βελονισμό από το Πανεπιστήμιο της Καντώνας Κίνας (Guangzhou) με το τιμητικό Δίπλωμα βελονισμού ICMART. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Ιατρική Ψυχολογία και Συμβουλευτική εξαρτήσεων, την Κλινική Διατροφολογία και το HealthCoaching από τo Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την έρευνα του βελονισμού στο Κέντρο Ιατρο-βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών και το RadboudUniversityNijmegen Ολλανδίας, ενώ παράλληλα διδάσκει βελονισμό σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ιατρικού Βελονισμού (Acupuncture ΤrainingCenter).

Subscribe to Holistic Life TV

Σχετικά Βίντεο