Η θέση και η σημασία της Ομοιοπαθητικής στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Υγείας

Κατηγορία Inbox
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 08:51 Διαβάστηκε 599 φορές
online Γ. Κατραμάδος

Σήμερα (13 Απριλίου 2018) θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ομοιοπαθητικής, European Committee for Homeopathy (E.C.H.) στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel, στο κέντρο της Αθήνας.

Η συνέντευξη τύπου γίνεται επ’ ευκαιρία της τριήμερης συνάντησης εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου και των επιστημονικών  Υποεπιτροπών της E.C.H. που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.Η συνέντευξη τύπου γίνεται επ’ ευκαιρία της τριήμερης συνάντησης εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου και των επιστημονικών  Υποεπιτροπών της E.C.H. που για πρώτη φορά διοργανώνεται στη χώρα μας και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Στη συνέντευξη τύπου, η Πρόεδρος της E.C.H. Helene Renoux, ιατρός, θα αναπτύξει το θέμα «Η θέση και η σημασία της Ομοιοπαθητικής στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Υγείας». Στη συνέντευξη τύπου θα παρευρίσκεται και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης και έχουν προσκαλεστεί εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.