Ο ρόλος της Συνεκτικής Θεραπείας Πολλαπλών Ακτινοβολιών στη Φυσική Αποτοξίνωση και Απώλεια Βάρους

Κατηγορία Υγεία
Σάββατο, 14 Μαΐου 2016 00:00 Διαβάστηκε 1584 φορές
Issue 73

Η Συνεκτική Θεραπεία Πολλαπλών Ακτινοβολιών είναι μία ολιστική θεραπευτική προσέγγιση η οποία εστιάζεται στην αναγέννηση του οργανισμού από κάποια ζημιά που έχει ήδη υποστεί, και γνωρίζοντας ότι κάθε μορφή θεραπείας βασίζεται στην ικανότητα αυτοΐασης του οργανισμού, ενεργοποιεί και υποβοηθά αυτή ακριβώς την ικανότητα του οργανισμού μέσω των τεσσάρων θεραπευτικών ακτινοβολιών της:

  1. Χαμηλής Έντασης Λέιζερ
  2. Φωτοθεραπεία
  3. Χαμηλής Έντασης Υπέρηχο, και
  4. Μαγνητικό πεδίο

Ένας από τους μηχανισμούς αυτοΐασης του οργανισμού, είναι και αυτός της αποτοξίνωσης. Η αποτοξίνωση επιτυγχάνεται μέσω της φυσιολογικής λειτουργίας οργάνων τα οποία αποτελούν τα χημικά εργαστήρια του σώματος και συνεχώς φιλτράρουν και αποβάλλουν τις τοξίνες από τον οργανισμό – όπως το έντερο, οι νεφροί, το συκώτι κ.α.

Η αποτοξίνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική στις μέρες μας, όπου η συνεχής έκθεση του οργανισμού σε τοξικές ουσίες μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ποικίλων δυσλειτουργιών ή/και βλαβών στον οργανισμό (ανοσοποιητικό, μείωση μεταβολισμού, υπερφόρτωση των μηχανισμών που προσπαθούν να αποβάλλουν τις τοξίνες από το σώμα για να το κρατήσουν υγιές, κτλ). Όλα τα όργανα και οι μηχανισμοί που εμπλέκονται στη διαδικασία αποτοξίνωσης (έντερα, συκώτι, λεμφικό σύστημα, νεφροί, δέρμα, και οι ιστοί της αναπνευστικής οδού) μπορούν γρήγορα να συσσωρεύσουν τοξικές ουσίες. Ο λιπώδης ιστός λειτουργεί ως κύρια αποθήκη αυτών των τοξικών ουσιών, χάνοντας τη φυσιολογική του ανταπόκριση στους παράγοντες που διεγείρουν/προκαλούν το μεταβολισμό του λίπους, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση λίπους και κιλών.

Η Θεραπεία Αποτοξίνωσης με Χαμηλής Έντασης Λέιζερ σχεδιάστηκε με βάση την Φωτο-Κβαντική Φυσική, τον Βελονισμό, την Ομοιοπαθητική και τη Διατροφική Αποτοξίνωση και Βιοχημεία. Το 1998 τα Χαμηλής Έντασης Λέιζερ (ή κρύα λέιζερ) εγκρίθηκαν από τον Oργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) ως μία ασφαλής μέθοδος χωρίς παρενέργειες για τη διαχείριση του πόνου, όσον αφορά τη μείωση αυτού και τη βελτίωση της διαδικασίας ίασης του οργανισμού. Όπως προαναφέραμε, μία από τις φυσικές διαδικασίες ίασης του οργανισμού είναι και η αποβολή τοξινών. Η αποτοξίνωση με τα Χαμηλής Έντασης Λέιζερ δεν απαιτεί την κατανάλωση χημικών συστατικών δεδομένου ότι λειτουργεί ολιστικά και με ασφάλεια, κινητοποιώντας και αφαιρώντας τοξικούς παράγοντες από διαφορετικά μέρη του σώματος τα οποία δημιουργούν σταδιακά ελαφρές ζημιές (π.χ. αποθέματα λίπους), ή από όργανα που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, όπως το συκώτι και οι νεφροί.

Στη Συνεκτική Θεραπεία Πολλαπλών Ακτινοβολιών, οι Δίοδοι Φωτοεκπομπής με ορισμένη και συγκεκριμένη αλληλουχία χρωμάτων, χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με Λέιζερ Χαμηλής Έντασης, Μαγνητικά Πεδία και Υπέρηχο. Και οι τέσσερις θεραπευτικές ακτινοβολίες δρουν ταυτόχρονα για την αποτοξίνωση των οργάνων (συκωτιού, εντέρου, νεφρών, κτλ) προσεγγίζοντας τον οργανισμό τοπικά μέσω της κυτταρικής βιο-διέγερσης αλλά και συστημικά μέσω ακτινοβόλησης του αίματος.

Για την ακτινοβόληση του αίματος έχουν διεξαχθεί εκτεταμένες έρευνες στην Γερμανία, Ρωσία και Κίνα, ενώ μικρότερης κλίμακας έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί σε άλλες χώρες, όπως η Μεγάλη Βρετανία. Οι θεραπείες ακτινοβόλησης αίματος μπορεί να γίνουν με 3 τρόπους:

  1. Ενδοφλέβια στα αιμοφόρα αγγεία μέσω ενός καθετήρα
  2. Από το εσωτερικό της μύτης, ή
  3. Χρησιμοποιώντας τη Συνεκτική Θεραπεία Πολλαπλών Ακτινοβολιών, εφαρμόζοντάς την ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ στο δέρμα

Οι αγωγές αποτοξίνωσης με τη Συνεκτική Θεραπεία Πολλαπλών Ακτινοβολιών συμβάλλουν στη διαδικασία της φυσιολογικής «αποστράγγισης» των τοξινών από το λεμφικό σύστημα, ενώ παράλληλα διεγείρουν και επιταχύνουν την απελευθέρωση των τοξινών από τις εξωτερικές και εσωτερικές μεμβράνες (κυττάρου και μιτοχονδρίου αντίστοιχα). Με αυτό τον τρόπο, στηρίζεται η φυσιολογική διαδικασία της αποτοξίνωσης, ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται ο οργανισμός χωρίς να του στερούνται τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται μέσω της οξυγόνωσης του αίματος.

Ένας αποτοξινωμένος οργανισμός είναι ένας υγιής οργανισμός. Πολλοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι η διαδικασία της αποτοξίνωσης μειώνει ή/και εξαφανίζει πολλά δυσάρεστα συμπτώματα, όπως φούσκωμα, δυσπεψία, κόπωση, παχυσαρκία, διαταραχές του ύπνου, και πολλές άλλες ασθένειες. Ένα άλλο πλεονέκτημα των αγωγών αποτοξίνωσης της Συνεκτικής Θεραπείας Πολλαπλών Ακτινοβολιών είναι τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας και η αίσθηση ευεξίας που νιώθει ο άνθρωπος αμέσως μετά την αγωγή αποτοξίνωσης.

 

Γράφει η Παναγιώτα Σ. Κοντολέοντος, Εξουσιοδοτημένη Αντιπρόσωπος της RadiantLifeTechnologies®