Για την αποκατάσταση της ομοιοπαθητικής - "Just one drop"

Κατηγορία Νέα
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 22:41 Διαβάστηκε 521 φορές
Holistic Life

Το Σαββατοκύριακο (17 & 18 Μαρτίου) η βόρεια πτέρυγα του παλιού εργοστασίου στην Παιανία, γέμισε από φίλους της Ομοιοπαθητικής θεραπείας και από ανθρώπους με το ενδιαφέρον να ενημερωθούν γι' αυτή.

Ο Πολυχώρος Χείρωνας είχε τη μεγάλη χαρά να φιλοξενήσει, στην αίθουσα Ουρανός, δυο διαδοχικές προβολές του ντοκιμαντέρ Just One Drop: a documentary film about homeopathy, σε πρώτη μετάδοση πανελλαδικά.

Η προβολή ήταν μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Εγχείρημα Χείρωνας και το περιοδικό HOLISTIC LIFE που εκτός των άλλων ήταν και χορηγός επικοινωνίας.

Την προβολή προλόγισαν η Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Θεανώ Ρέντζη και Βάλλυ Καλοζούμη, ενώ στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Ιδιαίτερη χαρά και η παρουσία του επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου κυρίου Γεράσιμου Στουραΐτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες αγωνίζεται για την αποκατάσταση της Ομοιοπαθητικής στην Ελλάδα και εξασφαλίζει την άρτια εκπαίδευση νέων ομοιοπαθητικών συμβούλων.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υποστηρικτής του "Healthy Life Festival" »