Η Holistic Life υποστηρικτής της Διεθνούς Ημερίδας Κινέζικης Ιατρικής με θέμα "Integrative medicine"

Κατηγορία Νέα
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 18:54 Διαβάστηκε 678 φορές
online Πέτρος Ε. Ζορμπάνος

Ο Ελληνικός Σύλλογος Κινέζικης Ιατρικής (ΕΣΚΙ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κινέζικης Ιατρικής, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιήσουν τη Διεθνή Ημερίδα Κινέζικης Ιατρικής με θέμα ‘’Integrative medicine ‘’. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί από τις 09.00-17.00, στην κεντρική συνεδριακή αίθουσα του Ιδρύματος Ευγενίδου, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού 387 , Παλαιό Φάληρο 17564.

Στην ημερίδα θα φιλοξενηθεί ο Υφυπουργός Υγείας της Κίνας κ. Wang Guo Qiang, όπου θα δώσει μια εναρκτήρια ομιλία στους επίτιμους καλεσμένους μας, επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Βελονισμού (WFAS), καθώς και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Κινέζικης Ιατρικής (ETCMA) κ. Gerd Ohmstede.

Επίσης, προσκλήσεις για συμμετοχή έχουν ήδη αποσταλεί στο Υπουργείο Υγείας και Υπουργείο Παιδείας της χώρας μας, καθώς επίσης και σε πολλά πανεπιστήμια και πρεσβείες στην Ελλάδα.Ανάμεσα στα ποικίλα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: διαχείριση πόνου, κατάθλιψη, ουρική ακράτεια, σύνδρομο κόπωσης , παχυσαρκία , καρκίνος και πολλές άλλες παθήσεις.Επιπλέον στον ίδιο όροφο ένας εκθεσιακός χώρος 400m2 θα φιλοξενήσει μια μεγάλή ποικιλία προϊόντων βελονισμού (βελόνες, βιβλία, χάρτες, βεντούζες), συμπληρώματα διατροφής, διατροφικά προϊόντα (φαγητά, χυμοί, βιολογικά τρόφιμα κ.α.) και προϊόντα ομορφιάς (φυτικά καλλυντικά κ.α. ).Το κόστος για την είσοδο στην ημερίδα για τις ώρες 9:00-15:00 θα είναι 10 ευρώ για φοιτητές και μέλη του ΕΣΚΙ και 20 ευρώ για τους υπολοίπους. Από τις 15.00 έως το τέλος των εργασιών της ημερίδας, η συμμετοχή θα είναι ανοιχτή για το κοινό στα πλαίσια της ευρείας ενημέρωσης πάνω στην Κινέζικη Ιατρική.Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.tcm-congress.gr .