Ύδροενζυματική εκχύλιση - ΕΙΕ ADAMAH

Κατηγορία Προϊόντα
Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2022 09:36 Διαβάστηκε 1530 φορές
Συμπληρώματα διατροφής Εταιρεία Heal

Σήμερα, χάρη στην τεχνική της Υδροενζυματικής Εκχύλισης ("EIE" από τον ιταλικό όρο Estrazione Idro-Enzimatica), μια παγκόσμια καινοτομία που χρησιμοποιεί η ADAMAH βασιζόμενη σε εικοσαετή έρευνα του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (Ιταλία), χρησιμοποιώντας μια ολόκληρη σειρά διαδοχικών ενζυμικών διεργασιών (φυτικά ένζυμα), μπορούμε να στοχεύσουμε, σε μοριακό επίπεδο, τις μακροδομές που πρέπει να διασπαστούν από το τοίχωμα του φυτού, συμπεριλαμβανομένων των πολυσακχαριτών και των πρωτεϊνών έτσι ώστε να εκχυλιστεί ολόκληρο το φυτοσύμπλεγμα. Αυτές οι ουσίες βρίσκονται συχνά στα κυτταρικά τοιχώματα του φυτού και η πλήρης εξαγωγή τους με παραδοσιακές μεθόδους ήταν ανέκαθεν αδύνατον να συμβεί.
Το Φυτοσύμπλεγμα, δηλαδή ολόκληρο το φυτό, είναι ένα σύνολο που περιλαμβάνει τα δραστικά μόρια του φυτού, μαζί με άλλα πρόσθετα μόρια που τα προστατεύουν από την οξείδωση αλλά και τα ενεργοποιούν αυξάνοντας την ευεργετική απόδοση τους. Συγκριτικά με άλλους μεθόδους που εστιάζουν μόνο στην εκχύλιση των δραστικών συστατικών του φυτού η υδροενζυματική εκχύλιση ολόκληρου του φυτοσυμπλέγματος παρουσιάζει θαυμάσια πλεονεκτήματα.
Το εκπληκτικό αποτέλεσμα είναι ένα εκχύλισμα που περιέχει το 100% των φυτοχημικών ουσιών σε μορφή που είναι απόλυτα βιοδιαθέσιμη για τον οργανισμό καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των μορίων στο τελικό διάλυμα έχει εξαιρετικά μικρό μέγεθος – νανομόρια - (μέγεθος που δεν έχει επιτευχθεί με καμία άλλη μέθοδο εκχύλισης) και βρίσκεται στην ελεύθερη μορφή του.
Συνεπώς η απορρόφηση τους από τον οργανισμό ξεκινάει ήδη από το στόμα καθώς διεισδύει άμεσα στην αιματική κυκλοφορία και συνεχίζεται σε ολόκληρο το μήκος του πεπτικού σωλήνα.
Τα ένζυμα στον ανθρώπινο οργανισμό είναι με δυσκολία αρκετά, αλλάζουν από άτομο σε άτομο και δρούν αργά ώρες μετά την πέψη.
Επειδή το φυτό, μέσα στο τελικό υδροεμζυματικό εκχύλισμα, έχει στην ουσία «προπεφθεί» από τα φυτικά ένζυμα, είναι απόλυτα έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό ανεξάρτητα από την διαθεσιμότητα ενζύμων του κάθε ατόμου που θα βοηθήσουν στην απορρόφηση του.
Συνεπώς όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως μπορούν να απορροφήσουν όλα τα ευεργετικά συστατικά του φυτού μέσα στα πρώτα λεπτά της λήψης του!
Επειδή η μέθοδος εκχύλισης λαμβάνει χώρα  αποκλειστικά σε νερό, χωρίς την χρήση η παραγωγή αλκοόλης και άλλων επικίνδυνων διαλυτών, χωρίς χρωστικές, χωρίς τεχνητά αρώματα και χωρίς ζάχαρη, αποκτούμε τελικά προϊόντα που είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για την ανθρώπινη υγεία όσο και για το περιβάλλον, χωρίς παρενέργειες. ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν έχει  επιτευχθεί ποτέ στο παρελθόν!
Heal adv 2


logo2
Η εταιρεία HEAL E.E δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της υγείας που μοιράζονται το πάθος για καινοτομία, εξέλιξη και προσφορά.
Η αποκατάσταση της σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής ευεξίας του ανθρώπου, έτσι ώστε να αποκτήσει την ποιότητα ζωής που του αξίζει πραγματικά σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων είναι και το όραμα της εταιρείας μας που υλοποιείται μέσα από την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας  και τη διάθεση φυσικών, επιστημονικών συμπληρωμάτων διατροφής.
Έχοντας αυτό το όραμα προστατεύουμε και ενδυναμώνουμε την υγεία διαθέτοντας προϊόντα που έχουν σαν κύρια χαρακτηριστικά:

  • την Καινοτομία,
  • την Έξυπνη και Φυσική Δράση που σέβεται την ανθρώπινη φυσιολογία,
  • την Επιστημονικά τεκμηριωμένη Αποτελεσματικότητα και Ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Τα καταπληκτικά αποτελέσματα που βλέπουμε καθημερινά μας γεμίζουν με ικανοποίηση, δύναμη και αισιοδοξία ώστε να συνεχίζουμε να σας υποστηρίζουμε όλο και πιο αποτελεσματικά.