Περιοδικό Holistic Life - Τεύχος 115 (Μάϊος - Ιούνιος 2023)

Κατηγορία Νέα
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 08:32 Διαβάστηκε 714 φορές

Στο ανοιξιάτικο τεύχος του περιοδικού Holistic Life, έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε νέες προσεγγίσεις από το χώρο της φυσικής (ολιστικής) ιατρικής, των εναλλακτικών και συμπληρωματικών θεραπειών & της διατροφής.
Το περιοδικό περιλαμβάνει εκτεταμένο αφιέρωμα για την ανακούφιση των προβλημάτων πέψης με τη χρήση ενζύμων την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων των εποχιακών αλλεργιών καθώς και την απώλεια βάρους με τη χρήση βοτάνων
Μην χάσετε την ενότητα Special Report που σε αυτό το τεύχος εμβαθύνει στην ενίσχυση των αποτοξινωτικών μηχανισμών του οργανισμού. Τέλος μπορείτε να βρείτε απλές και φυσικές λύσεις για προβλήματα όπως: την Οστεοαρθρίτιδα, την διατήρηση της ενέργειας σας όταν δεν έχετε κοιμηθεί καλά, την ολιστική προσέγγιση της εξαγωγής φρονιμίτη και την καταπολέμηση της μόνιμης αίσθησης πείνας.
Τέλος έχουμε συμπεριλάβει για τους μαθητές και φοιτητές, ειδικό άρθρο που αφορά τα βότανα και τα θρεπτικά συστατικά που θα τους βοηθήσουν στη καλύτερη δυνατή πνευματική απόδοση σε περίοδο εξετάσεων. 
Εδώ "κατεβάστε" το τεύχος 115

Μέχρι το επόμενο τεύχος να θυμάστε να αναζητάτε πάντα εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα που φαίνονται αδιέξοδα. 
www.holisticlife.gr | Facebook: holisticlifegr | Holistic life TV
HL 115 FB ADV 2